Privacy statement

Deze verklaring is van toepassing op de website www.ratatouillemaaseik.be (hierna aangeduid als "website").

Onze website verzamelt persoonsgegevens telkens je een formulier invult, reservatie maakt of onze websites bezoekt. Deze gegevens worden bewaard om met jou in contact te kunnen komen, of om een bepaalde dienst te kunnen garanderen.

Wat verzamelen we?

Wat je zelf deelt
Wanneer je een formulier invult, geef je zelf de informatie in die wij van jou ontvangen. Vaak is dit naam, voornaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden gevraagd bij het maken van een reservatie, omdat we anders uw bezoek aan ons restaurant niet kunnen garanderen. Zodra uw bezoek voorbij is, en alle administratie is in orde, worden uw gegevens niet langer bewaard.
Indien u dat wenst, kan u ook uw naam, voornaam en e-mailadres achterlaten in het systeem van Mailchimp. Zo ontvangt u onze nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van alle nieuwe menu's en thema-avonden. Voor meer info over hoe Mailchimp met privacy omgaat, verwijzen we u door naar https://mailchimp.com/legal/privacy/

Automatisch
Tevens wordt het ip-adres van je computer geregistreerd om de beveiliging van onze website te kunnen garanderen. Indien u akkoord gaat met ons cookie-policy zal het ip-adres tevens gebruikt worden voor het bijhouden van surfgedrag door Google Analytics. Voor meer informatie over hoe Google met privacy omgaat, verwijzen we u door naar https://www.google.be/intl/nl/policies/privacy/

Meer weten?

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Je laat het ons weten per e-mail via info@ratatouillemaaseik.be.
Ben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wil je dit niet meer, of zijn er gegevens die je wil aanpassen, dan kan je dit helemaal zelf via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Wijzigingen in dit statement

Restaurant Ratatouille behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om zelf regelmatig de toepasselijke privacyverklaring door te nemen en de laatste versie hiervan in acht te nemen.

Deze privacyverklaring werd het laatst gewijzigd en herzien op 15.03.2018.

 

Al 5 jaar op rij: Certificaat van uitmuntendheid - TripAdvisor Gault Millau: 14
No Food To Waste

Restaurant Ratatouille engageert zich voor minder voedselverlies en ondertekende het charter No Food To Waste.
Nofoodtowaste.be